Despre Noi

Se spune că un om informat este un om puternic, iar noi, la Fonduri.News, spunem că un om puternic este cel care deține informația corectă, livrată exact la momentul potrivit. În plus, avem și expertiza, precum și întregul set de suport pentru a avea capacitatea efectivă de a comunica informația astfel încât ție să îție fie mai ușor să o pui în practică și să îți atingi astfel obiectivele.

Trăim într-o lume în care fiecare dintre noi, indiferent de domeniul și piața pe care activează, caută acel avantaj competitiv care să ne ajute să facem față provocărilor din ce în ce mai complexe în care schimbarea continuă a devenit regula de bază.

Fonduri.News este platforma integrată pentru toți cei care își doresc să se dezvolte cu ajutorul diverselor tipuri de finanțări.

Există un potențial enorm. Întrebarea esențială este însă: Cum identificăm, accesăm și folosim corect acest potențial?

Pentru că, atunci când vorbim de finanțări, vorbim de o multitudine de piețe diferențiate.

De aceea, venim cu o soluție bazată pe principiul sursă și resursă, care acoperă toate domeniile de activitate și toate tipurile de entități (mediul de afaceri, mediul non-guvernamental, mediul public) în accesarea diverselor tipuri ale activelor de finanțare existente pe piața națională și europeană.

Misiunea noastră este aceea de vă fi partenerul activ și permanent de informare, furnizând totodată și un set complet de instrumente și suport în ceea ce privește acele oportunități de finanțare specifice nevoilor dumneavoastră, oportunități care, în cele din urmă, să vă asigure succesul. Misiunea noastră este și de a transparentiza accesul la informații, precum și de a identifica la nivel practic atât punctele tari, cât și cele slabe ale diverselor oportunități de finanțare.

Fonduri.News este platforma cu cele mai importante și utile informații, știri, surse și resurse despre toate tipurile de finanțare care îți asigură dezvoltarea.

 

Ultimele Știri

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?